obi

 

Ο ΟΒΙ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office, EPO) διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα:

«Τα ΔΕ στον κλάδο των καλλυντικών: Στρατηγικές προστασίας και εμπορική εκμετάλλευση»

(Patents in cosmetics: IP strategies and commercialization)

 

την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

 

στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, 161 21 Αθήνα)

 

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή στον ΟΒΙ της Φόρμας Συμμετοχής μέχρι τις 08.04.2016 στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

To Πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ: Σχέδιο Προγράμματος

 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «το Συνέδριο, θα εξετάσει τις στρατηγικές προστασίας της βιομηχανικής ιδιοκτησίας των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών εταιρειών στο Διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Θα δοθούν πληροφορίες και κατευθύνσεις για τη χρήση της γλώσσας των ευρεσιτεχνιών στη σύνταξη της αίτησης και θα εμβαθύνει στις στρατηγικές της εμπορικής εκμετάλλευσης καθώς και στα οφέλη που απορρέουν από τα ΔΕ για τις εταιρείες του κλάδου. Στόχος του Συνεδρίου είναι την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών αναφορικά με την εμπορική εκμετάλλευση των τεχνολογιών στο τομέα των καλλυντικών και απευθύνεται σε χρήστες του συστήματος προστασίας της ΒΙ, σε επιχειρηματίες από τον κλάδο των καλλυντικών, σε στελέχη Εθνικών Γραφείων ΔΕ, σε συμβούλους επιχειρήσεων και συμβούλους μεταφοράς τεχνολογίας.»

 

Πηγή: http://www.obi.gr/obi/?tabid=60&ncId=21&ncode=523

Επιμέλεια: Θεόδωρος Χίου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)