climate change

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European Patent Office, EPO) διοργανώνει διήμερο Συνέδριο με θέμα:

«Τεχνολογίες Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής»

την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017,

στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, 161 21 Αθήνα), Αίθουσα PELLA-MYCENAE.

 

Το συνέδριο θα εξετάσει τις εξελίξεις στην καινοτομία τεχνολογιών περιορισμού της κλιματικής αλλαγής, κάνοντας αναφορά στις παγκόσμιες και ευρωπαϊκές τάσεις σχετικά με την ανάπτυξη και εφαρμογή των σχετικών τεχνολογιών. Περαιτέρω θα παρουσιαστούν ζητήματα προστασίας και εμπορευματοποίησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που αφορούν τις εφευρέσεις στον εν λόγω τεχνολογικό χώρο και θα εξεταστούν βέλτιστες πρακτικές και περιπτωσιολογικές μελέτες από διαφορετικές χώρες καθώς και οι σύγχρονες προκλήσεις ως προς την εφαρμογή Τεχνολογιών για τον Περιορισμό της Κλιματικής Αλλαγής.

 

Στόχος του Συνεδρίου, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου του ΟΒΙ «είναι να παρέχει μία πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών αναφορικά με την ανάπτυξη και διάδοση Τεχνολογιών Περιορισμού της Κλιματικής Αλλαγής στην Ευρώπη, με ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

 

To Πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ: Σχέδιο Προγράμματος

 

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή στον ΟΒΙ της Φόρμας Συμμετοχής μέχρι τις 15.09.2017 στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

 

Στο συνέδριο θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία Ελληνικά - Αγγλικά.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.obi.gr


Πηγή: http://www.obi.gr/obi/?tabid=60&ncId=21&ncode=653

Επιμέλεια: Θεόδωρος Χίου, Δ.Ν., δικηγόρος πνευματικών δικαιωμάτων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).