startup

Ο ΟΒΙ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου VIP4SME (12/2015-12/2019), προχώρησε σε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τις καινοτόμες ΜμΕ/start-ups που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Τρόφιμων και Ποτών, Χημικών και Φαρμακευτικών Προϊόντων, Tεχνολογιών Πληροφοριακών Συστημάτων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, για συμμετοχή σε δράση υποστήριξής για θέματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας (ΔΙ).

 

Η εν λόγω δράση περιλαμβάνει ενημερωτική επίσκεψη στο χώρο των εταιρείων και παρουσίαση του "Εργαλείου Διαχείρισης του Διανοητικού τους Κεφαλαίου” και αποσκοπεί:
- στην υποστήριξη και προώθηση υπηρεσιών σχετικά με την ΔΙ στις ΜμΕ
- στην κατανόηση της αξίας της ΔΙ
- στη διαμόρφωση επιχειρησιακών στρατηγικών και καλών πρακτικών για την διαχείριση της ΔΙ
- στη μετατροπή της ΔΙ σε εμπορική αξία και ανταγωνιστικότητα

 

Οι εταιρείες δύνανται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), fax (210-6819231) ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Γ. Σταυρουλάκη 5, ΤΚ 15125  Παράδεισος  Αμαρουσίου, Υπόψη κας Ζαχαράκη μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Για πληροφορίες: τηλ: 210-6183589  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κα. Φ.Ζαχαράκη)

 

Πηγή: http://www.obi.gr/obi/?tabid=60&ncId=4&ncode=685

Επιμέλεια: Θεόδωρος Χίου, Δ.Ν., δικηγόρος πνευματικών δικαιωμάτων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Photo credits: Dana Lipnickas/CNNmoney