IPRE

 

To ΙPrights.GR ενημερώνει για την ακόλουθη πρόσκληση για συμμετοχή σε διεθνές συνέδριο:

 

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης (UNIGE), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (WTO) ανακοινώνουν Πρόσκληση για Υποβολή Επιστημονικών προτάσεων για συμμετοχή στο

δεύτερο IP Researchers Europe Conference (IPRE)

το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη

την Παρασκευή 28 Ιουνίου στον WIPO και το Σάββατο 29 Ιουνίου στον WTO.

 

To IPRE φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για πανεπιστημιακούς και ερευνητές του πεδίου της Διανοητικής Ιδιοκτησίας (IP), στο πλαίσιο του οποίου θα μπορέσουν να συζητήσουν τις ερευνητικές εργασίες τους και τα εν εξελίξει έργα τους με πανεπιστημιακούς συναδέλφους τους, διαμορφωτές πολιτικής και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη.

 

Το IPRE επιδιώκει να υποδεχτεί πρωτίστως ερευνητικές προτάσεις που εστιάζουν σε Ευρωπαϊκά ζητήματα ή προέρχονται από την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Πέραν τούτου, άπαντες οι ερευνητές που ασχολούνται με θέματα IP που άπτονται του Ευρωπαϊκού Δικαίου, διεθνούς δικαίου και συγκριτικού δικαίου είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλλουν προτάσεις.

 

Προτάσεις μπορούν να υποβάλουν πανεπιστημιακοί και ερευνητές όπως Καθηγητές όλων των βαθμίδων, ακαδημαϊκοί υπότροφοι, μεταδιδακτορικοί υπότροφοι καθώς και υποψήφιοι διδάκτορες.

 

Οι αιτούντες θα πρέπει να έχουν σύνδεσμο (affiliation) με Πανεπιστημιακό Ίδρυμα ή Ερευνητικό Κέντρο, κατά προτίμηση πλήρους απασχόλησης, κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.   

 

Σημειώνεται ότι παρέχεται δυνατότητα χορήγησης υποτροφίας που καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, κατόπιν σχετικού αιτήματος που θα πρέπει να υποβληθεί κατά την υποβολή της αίτησης.

 

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων είναι η 25/3/2019.

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.unige.ch/droit/pi/research/ipre/2019/

 

Επιμέλεια: Δρ. Θεόδωρος Χίου, Δικηγόρος Διανοητικής Ιδιοκτησίας, Ψηφιακών Τεχνολογιών και Καινοτομίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Photo Credits: Irene Calboli


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΕ

5o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔiΜΕΕ: ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ "ΠΑΙΔΙ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ-INFOKID 2017"