obi

 

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Οργανισμού Βιομηχανικής ιδιοκτησίας για αναστολή προθεσμιών κατ' εφαρμογή της παρ. 5 του άρθρου 38 της από 20.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης), ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας με νέα ανακοίνωση ενημερώνει το κοινό ότι:

  1. Παρατείνεται η αναστολή των πάσης φύσεως νομίμων προθεσμιών, που αφορούν τη διαδικασία χορήγησης ή καταχώρισης τίτλων Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΒΙ) και εφαρμόζονται από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) έως την 12η Ιουνίου 2020.

  2. Από την ανωτέρω ρύθμιση, ρητώς εξαιρούνται οι εκ του νόμου προβλεπόμενες προθεσμίες που αφορούν σε καταβολή κάθε είδους τελών, ετησίων και τελών διαδικασίας, προς τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ).

 

Πηγή: www.obi.gr
Επιμέλεια: Δρ. Θεόδωρος Χίου, ΔικηγόροςΔιανοητικήςΙδιοκτησίας, ΨηφιακώνΤεχνολογιώνκαιΚαινοτομίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

 

ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΙΣΧΥ: ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ Η ΟΔΗΓΙΑ 2017/1564 ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΟΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΙΔΡΥΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΒΙ ...

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΒΙ ...