trademark

 

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της αρμόδιας Υπηρεσίας και ενόψει των μέτρων πρόληψης για τον COVID-19, οι συνεδριάσεις της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων (ΔΕΣ) θα διεξάγονται κανονικά όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα, με αυτοπρόσωπη εμφάνιση των μελών της, αλλά χωρίς την παρουσία κοινού, προς αποφυγή συνωστισμού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα για τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων στην παρ. 3 της με αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764/7-11-2020 Απόφασης του Υπ. Εσωτερικών.

Οι αναγραφόμενες στο έκθεμα υποθέσεις θα συζητούνται εφόσον έχει υποβληθεί από τους πληρεξούσιους δικηγόρους των διαδίκων κοινή ή ξεχωριστή δήλωση περί παραστάσεως, χωρίς εμφάνιση αυτών την ημέρα της συζήτησης (το αργότερο μέχρι την παραμονή της συζήτησης), σύμφωνα με το άρθρο 30 παρ. 10 του ν.4679/2020 και κατ’ αναλογία με τα προβλεπόμενα στην ΚΥΑ με αρ. πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ.:71342/6-11-2020, που εφαρμόζεται για τη συζήτηση των υποθέσεων στα τακτικά διοικητικά δικαστήρια.

Οι λοιπές υποθέσεις θα αναβάλλονται υποχρεωτικά από την ΔΕΣ σε επόμενη συζήτηση, οι δε διάδικοι, εφόσον έχουν κλητευθεί νόμιμα, δεν κλητεύονται εκ νέου.

Εφ' όσον οι διάδικοι έχουν συμφωνήσει στην αναβολή της υπόθεσης σε ορισμένη μελλοντική ημερομηνία συνεδρίασης του συγκεκριμένου τμήματος της ΔΕΣ, θα το καθορίσουν στις ως άνω δηλώσεις που θα υποβάλουν.



Πηγή: http://www.mindev.gov.gr/emporika-simata/

Επιμέλεια: Δρ. Θεόδωρος Χίου, Δικηγόρος Διανοητικής Ιδιοκτησίας, Ψηφιακών Τεχνολογιών και Καινοτομίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: