25o libraries conference

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει το

 

25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών

«Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες και Ανοιχτή Επιστήμη»

στις 10-11 Οκτωβρίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο

 

Επιπλέον, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν δύο προσυνεδριακές εκδηλώσεις (Σεμινάριο ORCID και Ημερίδα Πολιτικών Ανοικτής Πρόσβασης)

 

 

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ: https://palc25.lib.uoc.gr/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1/%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85

 

Το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών είναι ο σημαντικότερος θεσμός για τις ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες και μία από τις σπουδαιότερες εκδηλώσεις στο χώρο των ελληνικών βιβλιοθηκών, καλύπτοντας θέματα υπηρεσιών και τεχνολογιών πληροφόρησης, αυτοματισμού και εξοπλισμού βιβλιοθηκών, πηγών πληροφόρησης και συνδρομών.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες (που είναι μέλη του ΣΕΑΒ) συνιστούν ειδική κατηγορία χρηστών προστατευόμενου περιεχομένου οι οποίοι απολαμβάνουν ειδικής εξαίρεσης για το δικαίωμα δημόσιου δανεισμού, δυνάμει της πρόσφατης νομοθετικής τροποποίησης στο άρθρο 22 παρ. ν. 2121/1993.

 

Πηγή: https://palc25.lib.uoc.gr


Επιμέλεια: Δρ. Θεόδωρος Χίου, Δικηγόρος Διανοητικής Ιδιοκτησίας, Ψηφιακών Τεχνολογιών και Καινοτομίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: